ASSECADOR DE NOUS
En el procés de tractament de la nou, cal ser molt curosos per aconseguir la conservació del fruit mantenint el sabor i la textura intactes. L'element essencial per a que això es produeixi és procurar que la nou tingui el grau òptim d'humitat. Amb aquest objectiu, Taminca s.l. ofereix l'assecador de nous per cel·les amb el que, a més, s'aconsegueix una gran rendibilitat.
Aquest assecador consta d'un determinat nombre de cel.les en funció dels kg. que es vulguin assecar.
La base de l'assecador es construeix amb xapa perforada i per sota d'aquesta s'hi insta·la una canalització estanca per la que hi circula l'aire calent propulsat per un ventilador centrífug i un cremador. Les cel.les s'omplen una a una fins el seu màxim nivell i, quan tenen el grau d'humitat adequat, es buiden per unes portes de sortida.
A part de l'assecador, oferim també una gran varietat de complements per a la producció:
- Cintes d'alimentació i sortida del producte.
- Calibradors rotatius.
- Sitges de nous calibrades amb baixadors.
- Cintes de selecció, etc..
Tots aquests productes estàn construïts amb acer al carboni pintat amb imprimació anticorrosiva i pintura de color a gust del client.